Cam Rüzgarlığı Actros 1844 Yeni Kabin

Stok Kodu
18008000170


 

 

Aracınızın marka ve modeline göre size gönderilecektir.


Oto Cam Rüzgarlığı yarım açık olan camdan yağmur ve rüzgâr girmesini engelleyerek rahat sürüş sağlar. . Aracınızın içinde oluşan hava sirkülasyonunu düzgün şekilde sağlayarak sağlığınızı korur. . Aracınızda yüksek hızda seyir ederken bile,rüzgar sesi olmadan aracınızı havalandırmanıza olanak verir. . Oto Cam Rüzgarlığı sahip olduğu özel gövde tasarımı sayesinde sigara dumanının camdan dışarı hızlı şekilde çekilmesini sağlayarak temiz hava oluşmasını sağlar. . Oto Cam Rüzgarlığı sayesinde uzun yolculuklarınızda klimanızı daha az çalıştıracağınız için yakıt tasarrufu sağlar. . Oto Cam Rüzgarlığı kış aylarında ve yağmurlu havalarda nemden kaynaklanan buharlaşmayı önleyerek size kolay bir sürüş sağlar. . Sahip olduğu tüm bu faydalı özellikler dışında otomobilinizin dış gövdesinde estetik çizgi hatları ile sportif bir görünüm sağlar. Montaj: . Sahip olduğu montaja uygun gövde yapısı ile pratik uygulama sağlar. . Cam Rüzgarlığı yağmur,çamur ve kar gibi 4 mevsim’e maruz kalması nedeniyle,üründe montajı sağlayan güçlü ithal 3M çift taraflı bant kullanılmıştır. . Kullanılan kaliteli 3M çift taraflı bant ile kolayca uygulanır ve söküldüğü zaman iz bırakmaz. Önemli:Ürünü uygulamadan önce yüzeyin temiz ve kuru olmasına dikkat ediniz. 



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Cam Rüzgarlığı Actros 1844 Yeni Kabin Cam Rüzgarlığı Actros 1844 Yeni Kabin-Yan Cam Rüzgarlıkları(marka_adi)(urun_aciklama)(kategori_aciklama)(marka_aciklama)(genel_aciklama) 18008000170 Cam Rüzgarlığı Actros 1844 Yeni Kabin

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.