Spanzet Kolu (Kasa Montajlı)

Stok Kodu
04859525566
1cm kalınlığındaki dişli, diğer spanzetlere göre 4 kat daha sağlam yapıda olduğu için kayma, aşınma veya takılma problemleri oluşturmaz. Ayrıca malzemenin sağlamlığı açısandan 0.5cm kalınlığı ile mukavemeti ekstra güçlendirilmiştir. Her 3 ayda bir aldığınız spanzete verdiğiniz parayı 1 kez verin ömürlük kullanın.

Diğer spanzer-gırgır modellerindeki gibi spanzetin altındaki ikinci kancanın kasaya tutturulduktan sonra ipin gerdirilirken kopması durumunda kancanın surata fırlaması gibi kazaları biliyorsunuzdur. Yeni model levyeli süper spanzette ise dişli makara ile ipi gerdirmekte ve sadece karşı taraf için tek kanca kullanılmaktadır. Böylece güvenle ve kolayca gırgır ipini gerdirebilirsiniz.

Süper gırgır hakkında fiyat bilgisi almak, sipariş etmek veya diğer tır kamyon aksesuarları, ürün ve yedek parçaları hakkında bilgiler almak için Show Oto Aksesuar'a 7 gün 24 saat kesintisiz olarak 0322 581 46 13 numaralı telefondan ulaşabilirisiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Spanzet Kolu (Kasa Montajlı) Spanzet Kolu (Kasa Montajlı)-Dorse & Kasa Yük Emniyet Malzemeleri(marka_adi)(urun_aciklama)(kategori_aciklama)(marka_aciklama)(genel_aciklama) 04859525566 Spanzet Kolu (Kasa Montajlı)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.